• sever

Perusahaan Kami, Nanchang B-LAND Trading CO., LTD, dununge ing kutha Nanchang, provinsi Jiangxi, China. Pabrik duweke dhewe kalebu wiyar lahan 28,000sqn, lokakarya standar 30,000sqm, lan duweni potensi bisa kerja maneh 200 wong, yaiku perusahaan pabrikan gedhe ing Jiangxi.
Kita sinau lan ngembangake ing area sepatu luwih saka 20 taun. Perusahaan kita duwe ide manajerial manawa "Kualitas Mbuktekake Kekuwatan, Rincian Nggayuh Sukses", lan nyoba sing paling apik supaya bisa nindakake apa wae aspek saka saben langkah, saben tata cara manufaktur nganti inspeksi pungkasan, pengepakan lan pangiriman.

  • client (2)
  • client (3)
  • client (8)
  • client (1)
  • client (6)
  • client (4)
  • client (5)
  • client (7)