Babagan Kita

Perusahaan Kami, Nanchang B-LAND Trading CO., LTD, dununge ing kutha Nanchang, provinsi Jiangxi, China. Pabrik duweke dhewe kalebu wiyar lahan 28,000sqn, lokakarya standar 30,000sqm, lan duweni potensi bisa kerja maneh 200 wong, yaiku perusahaan pabrikan gedhe ing Jiangxi.
Kita sinau lan ngembangake ing area sepatu luwih saka 20 taun. Perusahaan kita duwe ide manajerial manawa "Kualitas Mbuktekake Kekuwatan, Rincian Nggayuh Sukses", lan nyoba sing paling apik supaya bisa nindakake apa wae aspek saka saben langkah, saben tata cara manufaktur nganti inspeksi pungkasan, pengepakan lan pangiriman.

Kita nandheske prinsip pangembangan kualitas kerja, Sincerity Efisiensi, lan pendekatan kerja ing Bumi kanggo nyedhiyakake layanan proses sing apik! Kita saestu nampani sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa ngubungi kita kanggo kerja sama!
Perusahaan kami duwe tim desain lan pengembangan produk, bisa miturut syarat lan tren pelanggan ing jagad iki, terus-terusan ngasilake desain lan pangembangan anyar kanggo memenuhi permintaan pasar.
Lingkup bisnis: Footwear: boots \ moccasin \ produk sandal njero ruangan lan mailorder.
Pelanggan mane: Bass Pro. \ C&J Clarks \ Landsend \ Talbots \ Wal-Mart \ Blair.

Sejarah Kita

Kita bakal terus mlaku, ngancani CEO Simon Wu, tuwuh saya maju kanthi apik.
Kita ing kene kanthi jujur ​​ngajak sampeyan ngunjungi pabrik lan nggawe persahabatan jangka panjang sing apik karo kita. Kita bakal nyedhiyakake kualitas apik lan profesional kanggo alas kaki.

1982

Ing taun 1982 saka mbah kakung nalika dadi siswa sekolah menengah lan ing rong taun kepungkur dheweke ngerti teknologi lan katrampilan nggawe sepasang sepatu sing apik. Emane, mbah kakunge tilar donya ing taun1984 lan ing taun sing padha, dheweke mlebu universitas sawise sukses mlebu ujian lan dadi cerdik ing Universitas Jiangxi (pendahulune Universitas Nanchang).

1988

 Ing taun 1988 dheweke entuk gratuasi lan ditugasake ing perusahaan dagang asing sing adol porselen.

1992

Ing taun 1992, dheweke ditransfer menyang perusahaan anyar ing ngendi dheweke wiwit nindakake bisnis sepatu sing dadi prioritas utamane. Dheweke dadi misuwur kanthi cepet ing perusahaan kasebut lan dipromosekake dadi manajer ruang sepatu ing taun 1994. Sajrone pirang-pirang taun, dheweke entuk akeh penghargaan amarga dheweke kinerja apik banget.

1998

Ing taun 1998, dheweke mundur saka jabatane lan nyipta perusahaane dhewe sing mung fokus ing penjualan sepatu lan produksi.

1998

Ing taun 1998, dheweke mundur saka jabatane lan nyipta perusahaane dhewe sing mung fokus ing penjualan sepatu lan produksi.

Kita saestu nampani sampeyan kanggo ngunjungi perusahaan utawa ngubungi kita kanggo kerja sama!

- Nanchang B-Land Trading Co., Ltd.