Slipper Cloguede Wanita Klasik Sandal Kaki Kualitas Tinggi

Katrangan singkat:

Model NO.: BLM0411B
Werna: TAN / NAVY LAIN-LAIN
Toe: Babak
Mangsa: Autumn, Spring, Winter
Ukuran: Womens Us6-11 #
Merek dagang: B-LAND utawa liya-liyane
Paket Transportasi: Karton
Spesifikasi: UPPER COWSUEDE
Asal: China
Pelabuhan: Shanghai / Ningbo
Pengepakan: 1pr / polybag; j-hook / shoebox
Karton: 6/12 / 18prs saben karton.
Kode HS: 6403990090
Jinis Tutup: Slip-On


Detail Produk

FAQ

Layanan Kita

Tag Produk

Katrangan Produk
Sandal omah wanita Clarks iki minangka tambahan penting kanggo lemari klambi! Bahan empuk nyedhiyakake anget lan nyenengake, dene outsole karet tahan lama bisa digunakake kanggo ruangan sing entheng. Sandal iki uga oleh-oleh! Sandal iki sithik. Disaranake supaya ukuran ukuran, luwih-luwih yen ukurane separo utawa sikilmu luwih amba.
● Lapisan Wulu faux Ultra Soft sing lembut supaya sikilmu tetep anget lan nyaman.
● Sandal omah sing apik, cocog kanggo masak ing pawon, dolanan karo bocah-bocah, ngombe teh sore ing plataran, mlaku menyang kothak layang, nggawa sampah, mbanyoni pekarangan, mlaku ing segawon, utawa metu kanggo mlebu bungkus. Hadiah sing apik kanggo ngiseni sikilmu sing kesel kanthi istirahat sing pantes.
● Digawe nganggo tlapak sikil sing tahan lama, supaya ora kesandhung utawa geser manawa sampeyan nganggo sepatu kasebut ing njero utawa njaba.
● Iki nggawe hadiah sing apik! Wenehi sandal sing apik kanggo kanca lan kulawarga sing sregep kanggo hadiah kanggo santai sikil sing kesel.
● Sandal iki sithik. Disaranake supaya ukuran ukuran, luwih-luwih yen ukurane separo utawa sikilmu luwih amba.

● Suede sapi berkualitas tinggi, bisa digawe kanthi warna beda.

(3)

● Kita wis ngembangake macem-macem bahan lapisan kanggo gaya iki.

(5)

● Dekorasi tombol lan garis jahitan.

(1)

● Review gambar Produk liyane:

(2)(4)

Kirim & Pembayaran:

Sample Wektu 7-15 dina
Wektu Utama 35-45 dina
FOB Pelabuhan SHANGHAI / NINGBO
Bayaran T / T, L / C Delengen

Napa milih kita:
Pabrik kami duwe pengalaman apik kanggo ngasilake moccasin lan sandal sapi. Lan kita duwe supplier bahan Co-term jangka panjang, Dheweke duwe spesialisasi ing wilayah kasebut, kanggo ngontrol kualitas lan kapasitas sing stabil uga. Kita ngonfirmasi produk bisa ketemu CA 65 Testing lan tanpa AZO lan Chrome VI gratis. Kita yakin mbandhingake karo rega paling murah, Kualitas lan bahan kesehatan luwih penting kanggo para pembeli. Umume produk duwe penjualan barang ing Inggris lan AS; kita duwe departemen desain utang lan Tim, bisa mbantu sampeyan nggawe sepatu amarga panjaluk supaya produksi sampeyan spesial karo liyane. Lan kita bisa menehi saran babagan saran profesional babagan desain lan materi kanggo milih adhedhasar pengalaman.

Babagan kita:
Tujuan utama yaiku nawakake sesambungan karo perusahaan sing serius lan tanggung jawab, menehi perhatian khusus kanggo kabeh wong kanggo Cowsuede Sandal Moccasin, Kabeh rega gumantung karo jumlah pesanan sampeyan; uga nawakake panyedhiya OEM sing apik kanggo macem-macem merek terkenal.
Kita ngetutake karir lan gegayuhan para generasi tuwa, lan kita kepengin banget mbukak prospek anyar ing bidang iki, Kita negesake "Integritas, Profesi, Kerja Sama Win-Win", amarga kita duwe cadangan sing kuat, yaiku mitra sing apik karo garis manufaktur sing maju, kekuwatan teknis sing akeh, sistem inspeksi standar lan kapasitas produksi sing apik.

ytruyt-1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan Perusahaan Perdagangan utawa pabrikan?
    A: Kita minangka pabrik lan perusahaan dagang
    2. Apa pasar utama sampeyan?
    A: Umume Eropa lan Amerika, banjur Afrika Selatan lan Asia Tenggara.
    3. Apa produk utama sampeyan, lan apa sampeyan nindakake liya?
    A: Kita duwe spesialisasi sandal, moccasin, sepatu bot, sandal, lan sepatu liyane kanggo njero ruangan diwasa lan bocah.
    4.Jangka Pembayaran:
    Kanggo biaya sampel & barang, sampeyan bisa ngirim menyang akun Paypal.
    Kanggo pesenan normal, kita nampa setoran T / T 30%, saldo sing dibayar kanggo salinan B / L.
    5. Suwene wektu kanggo nggawe conto:
    7-10 dina yen nggawe conto anyar kanggo sampeyan.
    Yen sampeyan mung milih sampel sing wis ana, kita bisa ngirim conto ing dina sabanjure.
    6. wektu pimpinan:
    35-45 dina, gumantung karo jumlah lan produk kasebut.

    1. Rega Kompetitif
    Kita duwe departemen tuku profesional kanggo ngawasi pasar kapan wae. Kanggo mesthekake yen kita bisa entuk rega paling apik kanggo materi kasebut.
    2. Kualitas Tinggi
    Tim QC kanthi rong shift, sing bisa ngontrol kualitas kanthi ketat.
    3. Staff Desain Profesional
    Kita nggunakake desain ODM / OEM. Desainer kita bisa mbantu sampeyan ngrampungake kabeh masalah. Sampeyan mung ngerti ide desain sampeyan ora apa-apa.
    Kemasan & Pengiriman:
    Siji pasangan ing siji Polybage, 12/18/24 pasang ing siji karton
    Kita bisa nyuplai lanyap, gantungan lan kothak warna kanggo dikemas, yen sampeyan duwe panjaluk khusus, cukup.