Slipper Indoor Pria Cowsuede Slipper Venesia Moccasin

Katrangan singkat:

Model NO.: BLM0674
Werna: Coklat
Toe: Babak
Mangsa: Autumn, Spring, Winter
Ukuran: Mens Us8-14 #
Merek dagang: B-LAND
Paket Transportasi: Karton
Spesifikasi: UPPER COWSUEDE
Asal: China
Pelabuhan: Shanghai / Ningbo
Pengepakan: 1pr / polybag; j-hook / shoebox
Kode HS: 6403990090


Detail Produk

FAQ

Layanan Kita

Tag Produk

Katrangan Produk
Gampang nyandhang kanthi rega larang
Uppers kulit suede berminyak
Densitas EVA kerapatan ganda nambah panyerepan kejut
Outsourt karet tahan lama
Rasakake sandal, sandhangan santai sing gampang disaranake kanthi fokus ing kenyamanan ekstrim kanthi nyelehake sepasang SlH-Ons Suede Pria RedHead. Menehi kenyamanan kanthi rega sing larang, kulit ndhuwur kulit suede sing dilengkapi lenga alus empuk lan lapisan kain alus. Gore kembar nyedhiyakake ukuran sing pas lan nggawe sepatune iki nggeser utawa mateni. Ing sikil sampeyan, EVA dual-density midsoles kanggo bantal lan dhukungan sedina muput. Karet lug karet nyedhiyakake daya tahan sing awet kanggo macem-macem permukaan. Iki ngidini sampeyan nganggo sandal kasebut supaya bisa mlaku ing segawon, entuk surat sampeyan, mlebu bingkisan, utawa nindakake tugas-tugas ing njaba ruangan sing gampang. Sandal kasebut nggawe hadiah sing apik! Sawise nganggo sandal sing nyaman, dheweke ora bakal nate nyopot.

Gaya: Loafers
Outsole: TPR
Ndhuwur: Sapi Sapi
Heel: TPR
Sol: Lapisan Wulu Faux Berkualitas Tinggi
Lapisan: Lapisan Wulu Faux Berkualitas Tinggi

● Suede sapi berkualitas tinggi, bisa digawe kanthi warna beda.

abouw (1)
● Kita wis ngembangake macem-macem bahan lapisan kanggo gaya iki.
abouw (2)
● Utas ngubengi vamp kanthi gawenan tangan. Kanthi renda Kulit ngubengi kerah.

treuy

Kirim & Pembayaran:

Sample Wektu 7-15 dina
Wektu Utama 35-45 dina
Pelabuhan SHANGHAI / NINGBO
Bayaran T / T, L / C Delengen

Layanan Kita:
1. Rega Kompetitif
Kita duwe departemen tuku profesional kanggo ngawasi pasar kapan wae. Kanggo mesthekake yen kita bisa entuk rega paling apik kanggo materi kasebut.
2. Kualitas Tinggi
Tim QC kanthi rong shift, sing bisa ngontrol kualitas kanthi ketat.
3. Staff Desain Profesional
Kita nggunakake desain ODM / OEM. Desainer kita bisa mbantu sampeyan ngrampungake kabeh masalah. Sampeyan mung ngerti ide desain sampeyan ora apa-apa.

Kemasan & Pengiriman:
Siji pasangan ing siji Polybage, 12/18/24 pasang ing siji karton
Kita bisa nyuplai lanyap, gantungan lan kothak warna kanggo dikemas, yen sampeyan duwe panjaluk khusus, cukup.

ytruyt (1) ytruyt (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan Perusahaan Perdagangan utawa pabrikan?
    A: Kita minangka pabrik lan perusahaan dagang
    2. Apa pasar utama sampeyan?
    A: Umume Eropa lan Amerika, banjur Afrika Selatan lan Asia Tenggara.
    3. Apa produk utama sampeyan, lan apa sampeyan nindakake liya?
    A: Kita duwe spesialisasi sandal, moccasin, sepatu bot, sandal, lan sepatu liyane kanggo njero ruangan diwasa lan bocah.
    4.Jangka Pembayaran:
    Kanggo biaya sampel & barang, sampeyan bisa ngirim menyang akun Paypal.
    Kanggo pesenan normal, kita nampa setoran T / T 30%, saldo sing dibayar kanggo salinan B / L.
    5. Suwene wektu kanggo nggawe conto:
    7-10 dina yen nggawe conto anyar kanggo sampeyan.
    Yen sampeyan mung milih sampel sing wis ana, kita bisa ngirim conto ing dina sabanjure.
    6. wektu pimpinan:
    35-45 dina, gumantung karo jumlah lan produk kasebut.

    1. Rega Kompetitif
    Kita duwe departemen tuku profesional kanggo ngawasi pasar kapan wae. Kanggo mesthekake yen kita bisa entuk rega paling apik kanggo materi kasebut.
    2. Kualitas Tinggi
    Tim QC kanthi rong shift, sing bisa ngontrol kualitas kanthi ketat.
    3. Staff Desain Profesional
    Kita nggunakake desain ODM / OEM. Desainer kita bisa mbantu sampeyan ngrampungake kabeh masalah. Sampeyan mung ngerti ide desain sampeyan ora apa-apa.
    Kemasan & Pengiriman:
    Siji pasangan ing siji Polybage, 12/18/24 pasang ing siji karton
    Kita bisa nyuplai lanyap, gantungan lan kothak warna kanggo dikemas, yen sampeyan duwe panjaluk khusus, cukup.