Slipper Indoor Pria Cowsuede Slipper Venesia Moccasin

Katrangan singkat:

Model NO.: BLM2448M
Werna: Coklat
Toe: Babak
Mangsa: Autumn, Spring, Winter
Ukuran: Mens Us8-14 #
Merek dagang: B-LAND
Paket Transportasi: Karton
Spesifikasi: UPPER COWSUEDE
Asal: China
Pelabuhan: Shanghai / Ningbo
Pengepakan: 1pr / polybag; j-hook / shoebox
Kode HS: 6403990090


Detail Produk

FAQ

Layanan Kita

Tag Produk

Katrangan Produk
Sepatu Sapi-Pria Cowsuede Venetian-Blm2448m
• Uppers suede kaya ngubengi sikilmu, Kulit asli ndhuwur kanggo kenyamanan lan daya tahan
• Lapisan wulu palsu nyedhiyakake kehangatan sing nyenengake sikil
• Karet outsole nambah daya tarik
ndhuwur suede sapi, bisa cocog karo kabeh jinis lapisan kaya panjaluk pembeli. Kaya wulu Faux / wulu / Lapisan wulu Berber. Anti slip slip TPR, cocok kanggo macem-macem papan: kayata sandal utawa sepatu drive ing njero ruangan.
Sawise dina kangelan lan dawa, ora ana sing luwih apik tinimbang nundur lan santai. Sampeyan bakal seneng santai-santai ing rasa lembut ing Mezcas Suede. Upper kulit suede kaya gabungan karo lapisan wulu palsu kanggo anget sing nyenengake sikil. Outlet karet nambah daya tarik. Dheweke gampang geser kanggo kenyamanan cepet kapan sampeyan pengin sikil sampeyan santai. Outsole karet serbaguna tahan tahan slip lan ora menehi tandha. Iki ngidini sampeyan nganggo sandal kasebut supaya bisa mlaku ing segawon, entuk surat sampeyan, mlebu bingkisan, utawa nindakake tugas-tugas ing njaba ruangan sing gampang. Sandal kasebut nggawe hadiah sing apik! Sawise nganggo sandal sing nyaman, dheweke ora bakal nate nyopot.

● Suede sapi berkualitas tinggi, bisa digawe kanthi warna beda.

bm448 (1)
● Kita wis ngembangake macem-macem bahan lapisan kanggo gaya iki.

bm448 (2)
● Utas ngubengi vamp kanthi gawenan tangan.

treter

Napa milih kita:
Pabrik kami duwe pengalaman apik kanggo ngasilake moccasin lan sandal sapi. Lan kita duwe supplier bahan Co-term jangka panjang, Dheweke duwe spesialisasi ing wilayah kasebut, kanggo ngontrol kualitas lan kapasitas sing stabil uga. Kita ngonfirmasi produk bisa ketemu CA 65 Testing lan tanpa AZO lan Chrome VI gratis. Kita yakin mbandhingake karo rega paling murah, Kualitas lan bahan kesehatan luwih penting kanggo para pembeli. Umume produk duwe penjualan barang ing Inggris lan AS; kita duwe departemen desain utang lan Tim, bisa mbantu sampeyan nggawe sepatu amarga panjaluk supaya produksi sampeyan spesial karo liyane. Lan kita bisa menehi saran babagan saran profesional babagan desain lan materi kanggo milih adhedhasar pengalaman.

Layanan Kita:
1. Rega Kompetitif
Kita duwe departemen tuku profesional kanggo ngawasi pasar kapan wae. Kanggo mesthekake yen kita bisa entuk rega paling apik kanggo materi kasebut.
2. Kualitas Tinggi
Tim QC kanthi rong shift, sing bisa ngontrol kualitas kanthi ketat.
3. Staff Desain Profesional
Kita nggunakake desain ODM / OEM. Desainer kita bisa mbantu sampeyan ngrampungake kabeh masalah. Sampeyan mung ngerti ide desain sampeyan ora apa-apa.

Kemasan & Pengiriman:
Siji pasangan ing siji Polybage, 12/18/24 pasang ing siji karton
Kita bisa nyuplai lanyap, gantungan lan kothak warna kanggo dikemas, yen sampeyan duwe panjaluk khusus, cukup.

 

ytruyt (1) ytruyt (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan Perusahaan Perdagangan utawa pabrikan?
    A: Kita minangka pabrik lan perusahaan dagang
    2. Apa pasar utama sampeyan?
    A: Umume Eropa lan Amerika, banjur Afrika Selatan lan Asia Tenggara.
    3. Apa produk utama sampeyan, lan apa sampeyan nindakake liya?
    A: Kita duwe spesialisasi sandal, moccasin, sepatu bot, sandal, lan sepatu liyane kanggo njero ruangan diwasa lan bocah.
    4.Jangka Pembayaran:
    Kanggo biaya sampel & barang, sampeyan bisa ngirim menyang akun Paypal.
    Kanggo pesenan normal, kita nampa setoran T / T 30%, saldo sing dibayar kanggo salinan B / L.
    5. Suwene wektu kanggo nggawe conto:
    7-10 dina yen nggawe conto anyar kanggo sampeyan.
    Yen sampeyan mung milih sampel sing wis ana, kita bisa ngirim conto ing dina sabanjure.
    6. wektu pimpinan:
    35-45 dina, gumantung karo jumlah lan produk kasebut.

    1. Rega Kompetitif
    Kita duwe departemen tuku profesional kanggo ngawasi pasar kapan wae. Kanggo mesthekake yen kita bisa entuk rega paling apik kanggo materi kasebut.
    2. Kualitas Tinggi
    Tim QC kanthi rong shift, sing bisa ngontrol kualitas kanthi ketat.
    3. Staff Desain Profesional
    Kita nggunakake desain ODM / OEM. Desainer kita bisa mbantu sampeyan ngrampungake kabeh masalah. Sampeyan mung ngerti ide desain sampeyan ora apa-apa.
    Kemasan & Pengiriman:
    Siji pasangan ing siji Polybage, 12/18/24 pasang ing siji karton
    Kita bisa nyuplai lanyap, gantungan lan kothak warna kanggo dikemas, yen sampeyan duwe panjaluk khusus, cukup.