FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

1. Apa sampeyan Perusahaan Perdagangan utawa pabrikan?

A: Kita minangka pabrik lan perusahaan dagang

2. Apa pasar utama sampeyan?

A: Umume Eropa lan Amerika, banjur Afrika Selatan lan Asia Tenggara.

3. Apa produk utama sampeyan, lan apa sampeyan nindakake liya?

A: Kita duwe spesialisasi sandal, moccasin, sepatu bot, sandal, lan sepatu liyane kanggo njero ruangan diwasa lan bocah.

4.Jangka Pembayaran:

Kanggo biaya sampel & barang, sampeyan bisa ngirim menyang akun Paypal.
Kanggo pesenan normal, kita nampa setoran T / T 30%, saldo sing dibayar kanggo salinan B / L.

5. Suwene wektu kanggo nggawe conto:

7-10 dina yen nggawe conto anyar kanggo sampeyan.
Yen sampeyan mung milih sampel sing wis ana, kita bisa ngirim conto ing dina sabanjure.

6. wektu pimpinan:

35-45 dina, gumantung karo jumlah lan produk kasebut.

6. wektu pimpinan:

35-45 dina, gumantung karo jumlah lan produk kasebut.

Pengin kerja sama kita?