Benang Tangan Sepatu Sapi Venesia Slipper Kualitas Tinggi Footbed lan Sepatu Indoor Outsole Anti Fleksibel

Katrangan singkat:

Rega Fob Shanghai: USD9.88-10.38
Model NO.: BLM14045
Werna: TAN / NAVY LAIN-LAIN
Mangsa: Autumn, Spring, Winter
Ukuran: Womens Us6-11 #
Spesifikasi: Cowsuede Ndhuwur
Pelabuhan FOB: Shanghai / Ningbo
Ketentuan Pembayaran: T / T , L / C
Pengepakan: 1pr / polybag; j-hook / shoebox
Karton: 6/12 / 18prs saben karton.
Kode HS: 6403990090
Jinis Tutup: Slip-On
Asal: China


Detail Produk

FAQ

Layanan Kita

Tag Produk

Katrangan Produk
Tindakake tingkat kenyamanan maksimal ing omah utawa kantor. Bantal umpluk EVA sing entheng ing tengahe lan tumit mbantu menehi kenyamanan, nggawe sandal moccasin wanita kasebut dadi pilihan utama sawise olahraga utawa nalika santai nalika lengganan. Gaya slip-on nyedhiyakake gampang kanggo nyandhang nalika desain klasik lan warna nambah gaya alus kanggo tampilan santai sampeyan.

• Gampang nggunakake, konstruksi gaya moccasin anget
• Uppers kulit suede sing alus, awet
• Lapisan bulu sing nyaman, bantal
• Sikil empuk
• Outsons njero ruangan ruangan lan ruangan sing ora apik
Temokake sepasang sandal sing kepenak kanthi nyelehake sikil sampeyan menyang sandal lan sandal saka COWSUEDE Moc Sandal Wanita. Gampang diluncurake, mocs iki mulya, kulit suede kanthi lapisan bulu kanggo kenyamanan anget ing sikilmu. Tapak sikil empuk empuk saben langkah, dene outsole sing fleksibel ora ana ing njero ruangan lan ruangan. Jahitan kontras ing jempol sikil. Dheweke gampang geser kanggo kenyamanan cepet yen sampeyan pengin sikil santai. Outsole karet serbaguna tahan tahan slip lan ora menehi tandha. Iki ngidini sampeyan nganggo sandal kasebut supaya bisa mlaku ing segawon, entuk surat sampeyan, mlebu bingkisan, utawa nindakake tugas-tugas ing njaba ruangan sing gampang. Sandal kasebut nggawe hadiah sing apik! Sawise sampeyan sandal sing nyaman, sampeyan ora bakal pengin nyopot.
● Suede sapi berkualitas tinggi, bisa digawe kanthi warna beda.
uio (2)

● Kita bisa nggawe macem-macem bahan lapisan kanggo gaya iki.
uio (3)

● Dekorasi renda kulit kerah
Hand Thread High Quality Cowsuede Venetian Slipper Comfort Footbed and Anti Flexible Outsole Indoor Shoes  (4) Hand Thread High Quality Cowsuede Venetian Slipper Comfort Footbed and Anti Flexible Outsole Indoor Shoes  (1) Hand Thread High Quality Cowsuede Venetian Slipper Comfort Footbed and Anti Flexible Outsole Indoor Shoes  (2) Hand Thread High Quality Cowsuede Venetian Slipper Comfort Footbed and Anti Flexible Outsole Indoor Shoes  (3) pro

● Review gambar Produk liyane:
uio (1)

Kirim & Pembayaran:

Sample Wektu 7-15 dina
Wektu Utama 35-45 dina
FOB Pelabuhan SHANGHAI / NINGBO
Bayaran T / T, L / C Delengen,

Napa milih kita:
Pabrik kami duwe pengalaman apik kanggo ngasilake moccasin lan sandal sapi. Lan kita duwe supplier bahan Co-term jangka panjang, Dheweke duwe spesialisasi ing wilayah kasebut, kanggo ngontrol kualitas lan kapasitas sing stabil uga. Kita ngonfirmasi produk bisa ketemu CA 65 Testing lan tanpa AZO lan Chrome VI gratis. Kita yakin mbandhingake karo rega paling murah, Kualitas lan bahan kesehatan luwih penting kanggo para pembeli. Umume produk duwe penjualan barang ing Inggris lan AS; kita duwe departemen desain utang lan Tim, bisa mbantu sampeyan nggawe sepatu amarga panjaluk supaya produksi sampeyan spesial karo liyane. Lan kita bisa menehi saran babagan saran profesional babagan desain lan materi kanggo milih adhedhasar pengalaman.

ytruyt-1

FAQ
1. Apa sampeyan Perusahaan Perdagangan utawa pabrikan?
A: Kita minangka pabrik lan perusahaan dagang
2. Apa pasar utama sampeyan?
A: Umume Eropa lan Amerika, banjur Afrika Selatan lan Asia Tenggara.
3. Apa produk utama sampeyan, lan apa sampeyan nindakake liya?
A: Kita duwe spesialisasi sandal, moccasin, sepatu bot, sandal, lan sepatu liyane kanggo njero ruangan diwasa lan bocah.
4.Jangka Pembayaran:
Kanggo biaya sampel & barang, sampeyan bisa ngirim menyang akun Paypal.
Kanggo pesenan normal, kita nampa setoran T / T 30%, saldo sing dibayar kanggo salinan B / L.
5. Suwene wektu kanggo nggawe conto:
7-10 dina yen nggawe conto anyar kanggo sampeyan.
Yen sampeyan mung milih sampel sing wis ana, kita bisa ngirim conto ing dina sabanjure.
6. wektu pimpinan:
35-45 dina, gumantung karo jumlah lan produk kasebut.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan Perusahaan Perdagangan utawa pabrikan?
    A: Kita minangka pabrik lan perusahaan dagang
    2. Apa pasar utama sampeyan?
    A: Umume Eropa lan Amerika, banjur Afrika Selatan lan Asia Tenggara.
    3. Apa produk utama sampeyan, lan apa sampeyan nindakake liya?
    A: Kita duwe spesialisasi sandal, moccasin, sepatu bot, sandal, lan sepatu liyane kanggo njero ruangan diwasa lan bocah.
    4.Jangka Pembayaran:
    Kanggo biaya sampel & barang, sampeyan bisa ngirim menyang akun Paypal.
    Kanggo pesenan normal, kita nampa setoran T / T 30%, saldo sing dibayar kanggo salinan B / L.
    5. Suwene wektu kanggo nggawe conto:
    7-10 dina yen nggawe conto anyar kanggo sampeyan.
    Yen sampeyan mung milih sampel sing wis ana, kita bisa ngirim conto ing dina sabanjure.
    6. wektu pimpinan:
    35-45 dina, gumantung karo jumlah lan produk kasebut.

    1. Rega Kompetitif
    Kita duwe departemen tuku profesional kanggo ngawasi pasar kapan wae. Kanggo mesthekake yen kita bisa entuk rega paling apik kanggo materi kasebut.
    2. Kualitas Tinggi
    Tim QC kanthi rong shift, sing bisa ngontrol kualitas kanthi ketat.
    3. Staff Desain Profesional
    Kita nggunakake desain ODM / OEM. Desainer kita bisa mbantu sampeyan ngrampungake kabeh masalah. Sampeyan mung ngerti ide desain sampeyan ora apa-apa.
    Kemasan & Pengiriman:
    Siji pasangan ing siji Polybage, 12/18/24 pasang ing siji karton
    Kita bisa nyuplai lanyap, gantungan lan kothak warna kanggo dikemas, yen sampeyan duwe panjaluk khusus, cukup.