Slipper Pria Cowsuede Moccasin Mens Felt Venetian Drive sepatu Sepatu Footwear

Katrangan singkat:

Model NO.: BLM1183
Werna: Coklat
Toe: Babak
Mangsa: Autumn, Spring, Winter
Ukuran: Mens Us8-14 #
Merek dagang: B-LAND
Paket Transportasi: Karton
Spesifikasi: UPPER COWSUEDE
Asal: China
Pelabuhan: Shanghai / Ningbo
Pengepakan: 1pr / polybag; j-hook / shoebox
Kode HS: 6403990090


Detail Produk

FAQ

Layanan Kita

Tag Produk

Katrangan Produk
Sepatu Sapi-Pria Cowsuede Venetian Dots Outsole Slpper -Blm1183

Atas alus kanthi Gaya Moccasin Nyetir Kasual. Slip-on Konstruksi. Jahitan Rincian Gesper utawa Rantai nganggo Toe Moc. Tapak sikil sing alus nggawa rasa nyaman. Outsole Karet Driver fleksibel lan Nyaman, lan Cocog kanggo Sandhangan Saben Dina. Iki ngidini sampeyan nganggo sandal kasebut supaya bisa mlaku ing segawon, entuk surat sampeyan, mlebu bingkisan, utawa nindakake tugas-tugas ing njaba ruangan sing gampang. Sandal kasebut nggawe hadiah sing apik! Sawise nganggo sandal sing nyaman, dheweke ora bakal nate nyopot.

Palsu Suede Atas Kanthi Gaya Moccasin Nyetir Kasual
Slip-on Konstruksi
Jahitan Rinci Gesper nganggo Toe Moc
Tapak sikil sing alus nggawa rasa nyaman
Outsole Karet Driver fleksibel lan Nyaman, lan Cocog kanggo Sandhangan Saben Dina

● Suede sapi berkualitas tinggi, bisa digawe kanthi warna beda.

● Utawa Felt ndhuwur kasedhiya!

ytreu (2)
● Kita wis ngembangake macem-macem bahan lapisan kanggo gaya iki. Outsole minangka outsole TPR DOT sing anti slip
teryt (1)
● Utas ngubengi vamp kanthi gawenan tangan.

teryt (2)
● Outsole Anti-Slipping Tpr Dot sing Apik

Kirim & Pembayaran:

Sample Wektu 7-15 dina
Wektu Utama 35-45 dina
Pelabuhan SHANGHAI / NINGBO
Bayaran T / T, L / C Delengen

Layanan Kita:
1. Rega Kompetitif
Kita duwe departemen tuku profesional kanggo ngawasi pasar kapan wae. Kanggo mesthekake yen kita bisa entuk rega paling apik kanggo materi kasebut.
2. Kualitas Tinggi
Tim QC kanthi rong shift, sing bisa ngontrol kualitas kanthi ketat.
3. Staff Desain Profesional
Kita nggunakake desain ODM / OEM. Desainer kita bisa mbantu sampeyan ngrampungake kabeh masalah. Sampeyan mung ngerti ide desain sampeyan ora apa-apa.

ytruyt (1) ytruyt (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan Perusahaan Perdagangan utawa pabrikan?
    A: Kita minangka pabrik lan perusahaan dagang
    2. Apa pasar utama sampeyan?
    A: Umume Eropa lan Amerika, banjur Afrika Selatan lan Asia Tenggara.
    3. Apa produk utama sampeyan, lan apa sampeyan nindakake liya?
    A: Kita duwe spesialisasi sandal, moccasin, sepatu bot, sandal, lan sepatu liyane kanggo njero ruangan diwasa lan bocah.
    4.Jangka Pembayaran:
    Kanggo biaya sampel & barang, sampeyan bisa ngirim menyang akun Paypal.
    Kanggo pesenan normal, kita nampa setoran T / T 30%, saldo sing dibayar kanggo salinan B / L.
    5. Suwene wektu kanggo nggawe conto:
    7-10 dina yen nggawe conto anyar kanggo sampeyan.
    Yen sampeyan mung milih sampel sing wis ana, kita bisa ngirim conto ing dina sabanjure.
    6. wektu pimpinan:
    35-45 dina, gumantung karo jumlah lan produk kasebut.

    1. Rega Kompetitif
    Kita duwe departemen tuku profesional kanggo ngawasi pasar kapan wae. Kanggo mesthekake yen kita bisa entuk rega paling apik kanggo materi kasebut.
    2. Kualitas Tinggi
    Tim QC kanthi rong shift, sing bisa ngontrol kualitas kanthi ketat.
    3. Staff Desain Profesional
    Kita nggunakake desain ODM / OEM. Desainer kita bisa mbantu sampeyan ngrampungake kabeh masalah. Sampeyan mung ngerti ide desain sampeyan ora apa-apa.
    Kemasan & Pengiriman:
    Siji pasangan ing siji Polybage, 12/18/24 pasang ing siji karton
    Kita bisa nyuplai lanyap, gantungan lan kothak warna kanggo dikemas, yen sampeyan duwe panjaluk khusus, cukup.