Slipper Pria Cowsuede Moccasin Mens Felt Venetian Drive sepatu Sepatu Footwear

Katrangan singkat:

Model NO.: BLM16003
Werna: Coklat
Toe: Babak
Mangsa: Autumn, Spring, Winter
Ukuran: Mens Us8-14 #
Merek dagang: B-LAND
Paket Transportasi: Karton
Spesifikasi: UPPER COWSUEDE
Asal: China
Pelabuhan: Shanghai / Ningbo
Pengepakan: 1pr / polybag; j-hook / shoebox
Kode HS: 6403990090


Detail Produk

FAQ

Layanan Kita

Tag Produk

Katrangan Produk
Sepatu Sapi-Pria Cowsuede Venetian-Blm16003
Tambah koleksi sepatu kanthi ndhuwur Kulit Ponggawa sing apik banget. Sepatu pria modern sing serbaguna sing katon apik banget. Ukuran sepatu pas karo jembar biasa biasa. Kepuasan Pelanggan minangka Prioritas Utami, mula kita bakal seneng ngrungokake manawa bisa menehi pengalaman blanja sing luwih apik. Yen sampeyan ora bisa ndeleng ukuran sing dikepengini, kirim email ukuran utawa warna sing sampeyan butuhake lan bakal dikabari manawa bisa entuk.
Saka intelijen buatan (AI) nganti Kulit Ponggawa maju (AL) sing ndhuwur katon lan rasane kaya kulit suede sing larang banget nanging duwe sawetara kaluwihan.
Upper AL sing canggih iki luwih entheng ing sikilmu tinimbang sepatu kulit liyane, luwih gampang di resiki, diproduksi kanthi kurang polusi kanggo lingkungan kita - Ramah Lingkungan, lan ora ngemot produk kewan.
Napa mbayar luwih akeh kanggo gaya liyane? Klamben supaya sukses nganggo kasual nyopir kasual mens ing sepatu iki.
Busana serbaguna sing dirancang minangka gaya sing kurang resmi kanggo nyandhang akhir minggu. Dheweke katon apik banget nganggo klambi, nanging bisa dienggo kanthi gampang nganggo jins nganti gaya urip santai.
Eksterior tahan lama fleksibel sing luar biasa sing nyedhiyakake kepenak saben langkah.

● Suede sapi berkualitas tinggi, bisa digawe kanthi warna beda.

● Utawa Felt ndhuwur kasedhiya!

ytreu (2)
● Kita wis ngembangake macem-macem bahan lapisan kanggo gaya iki. Outsole minangka outsole TPR DOT sing anti slip
ytreu (3)
● Utas ngubengi vamp kanthi gawenan tangan.

ytreu (1)
● TPR DOT ANTI-SLIPPING OUTSOLE sing apik

Kirim & Pembayaran:

Sample Wektu 7-15 dina
Wektu Utama 35-45 dina
Pelabuhan SHANGHAI / NINGBO
Bayaran T / T, L / C Delengen

Layanan Kita:
1. Rega Kompetitif
Kita duwe departemen tuku profesional kanggo ngawasi pasar kapan wae. Kanggo mesthekake yen kita bisa entuk rega paling apik kanggo materi kasebut.
2. Kualitas Tinggi
Tim QC kanthi rong shift, sing bisa ngontrol kualitas kanthi ketat.
3. Staff Desain Profesional
Kita nggunakake desain ODM / OEM. Desainer kita bisa mbantu sampeyan ngrampungake kabeh masalah. Sampeyan mung ngerti ide desain sampeyan ora apa-apa.

Kemasan & Pengiriman:
Siji pasangan ing siji Polybage, 12/18/24 pasang ing siji karton
Kita bisa nyuplai lanyap, gantungan lan kothak warna kanggo dikemas, yen sampeyan duwe panjaluk khusus, cukup.

ytruyt (1) ytruyt (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan Perusahaan Perdagangan utawa pabrikan?
    A: Kita minangka pabrik lan perusahaan dagang
    2. Apa pasar utama sampeyan?
    A: Umume Eropa lan Amerika, banjur Afrika Selatan lan Asia Tenggara.
    3. Apa produk utama sampeyan, lan apa sampeyan nindakake liya?
    A: Kita duwe spesialisasi sandal, moccasin, sepatu bot, sandal, lan sepatu liyane kanggo njero ruangan diwasa lan bocah.
    4.Jangka Pembayaran:
    Kanggo biaya sampel & barang, sampeyan bisa ngirim menyang akun Paypal.
    Kanggo pesenan normal, kita nampa setoran T / T 30%, saldo sing dibayar kanggo salinan B / L.
    5. Suwene wektu kanggo nggawe conto:
    7-10 dina yen nggawe conto anyar kanggo sampeyan.
    Yen sampeyan mung milih sampel sing wis ana, kita bisa ngirim conto ing dina sabanjure.
    6. wektu pimpinan:
    35-45 dina, gumantung karo jumlah lan produk kasebut.

    1. Rega Kompetitif
    Kita duwe departemen tuku profesional kanggo ngawasi pasar kapan wae. Kanggo mesthekake yen kita bisa entuk rega paling apik kanggo materi kasebut.
    2. Kualitas Tinggi
    Tim QC kanthi rong shift, sing bisa ngontrol kualitas kanthi ketat.
    3. Staff Desain Profesional
    Kita nggunakake desain ODM / OEM. Desainer kita bisa mbantu sampeyan ngrampungake kabeh masalah. Sampeyan mung ngerti ide desain sampeyan ora apa-apa.
    Kemasan & Pengiriman:
    Siji pasangan ing siji Polybage, 12/18/24 pasang ing siji karton
    Kita bisa nyuplai lanyap, gantungan lan kothak warna kanggo dikemas, yen sampeyan duwe panjaluk khusus, cukup.