Pendatang Anyar, Mode Sepatu Musim Dingin Kasual, Sepatu Kulit Asli Moccasins Kanggo Wanita

Katrangan singkat:

Model NO.omongBLM1291
Werna : TAN / NAVY LAIN-LAIN
Toe: Babak
Mangsa : Autumn, Spring, Winter
Ukuran : Womens Us6-11 #
Merek dagang : B-LAND utawa liyane
Paket Transportasi: Karton
Spesifikasi: UPPER KOPI
Asal : China
Pelabuhan: Shanghai / Ningbo
Pengepakan: 1pr / polybag; j-hook / shoebox
Karton: 6/12 / 18prs saben karton.
Kode HS : 6403990090
Jinis Tutup: Slip-On


Detail Produk

FAQ

Layanan Kita

Tag Produk

Ukuran Sejatine - Kita wis nganyarke sandal iki lan ngatasi masalah ukuran, pilih ukuran normal sampeyan.
Gaya Klasik - Sandal moccasin wanita sing nganggo whipstitch & cowsuede sing apik banget nggawe sandal omah apik lan apik. Sandal sing entheng kanthi tumit mburi sing katutup bisa mlaku kanthi gampang lan stabil, luwih-luwih nalika mlaku munggah / mudhun.
Kenyamanan Ultimate - empuk karo busa memori kanthi kapadhetan, sandal kanggo sikil sampeyan nggawe kustom sing paling nyaman. Spons multi-layer lan insole EVA nyedhiyakake bantalan lan nyedhot kejut kanggo nyuda lemes otot lan nggawe sampeyan santai tenan.
Lembut Lan Nyaman - Ujung sikil sing mulyo kanthi lapisan bulu palsu & cuff ditutupi ing sikilmu, tetep anget lan nyaman, santai sikilmu. Sanalika, kulit suede fleksibel sing bisa ambegan terus sikilmu seger lan garing.
Sepatu Omah Serbaguna - Kanthi karet anti slip slip tahan lama ing ruangan ruangan, sepatu moccasins luwih saka mung sandal ing omah biasa. Sampeyan bisa nyelehake sepatu kasebut kanthi bebas ing omah utawa mlaku ing njaba omah kanggo mriksa kothak layang, nyiram pekarangan, mlaku asu utawa sepasang sepatu nyopir tanpa ngganti sepatu.
● sandal moccasin wanita
● Tapak sikil busa memori lan tunggal TPR anti-slip
● Kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan
Pitunjuk Perawatan
Pitunjuk Perawatan Kain: Cuci tangan lan mesin nganggo banyu adhem; Udara garing lan fla garing
● Suede sapi berkualitas tinggi, bisa digawe kanthi warna beda.
produc (4)
● Kita wis ngembangake macem-macem bahan Atas & lapisan kanggo gaya iki.
produc (2)
● Utas ngubengi vamp kanthi gawenan tangan. Kanthi renda Kulit diikat ing vamp.
produc (3)
● Review gambar Produk liyane:
produc (1)
Kirim & Pembayaran:

Sample Wektu 7-15 dina
Wektu Utama 35-45 dina
FOB Pelabuhan SHANGHAI / NINGBO
Bayaran T / T, L / C Delengen,

Babagan kita:
Tujuan utama yaiku nawakake sesambungan karo perusahaan sing serius lan tanggung jawab, menehi perhatian khusus kanggo kabeh wong kanggo Cowsuede Sandal Moccasin, Kabeh rega gumantung karo jumlah pesanan sampeyan; uga nawakake panyedhiya OEM sing apik kanggo macem-macem merek terkenal.
Kita ngetutake karir lan gegayuhan para generasi tuwa, lan kita kepengin banget mbukak prospek anyar ing bidang iki, Kita negesake "Integritas, Profesi, Kerja Sama Win-Win", amarga kita duwe cadangan sing kuat, yaiku mitra sing apik karo garis manufaktur sing maju, kekuwatan teknis sing akeh, sistem inspeksi standar lan kapasitas produksi sing apik.

ytruyt (1) ytruyt (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan Perusahaan Perdagangan utawa pabrikan?
    A: Kita minangka pabrik lan perusahaan dagang
    2. Apa pasar utama sampeyan?
    A: Umume Eropa lan Amerika, banjur Afrika Selatan lan Asia Tenggara.
    3. Apa produk utama sampeyan, lan apa sampeyan nindakake liya?
    A: Kita duwe spesialisasi sandal, moccasin, sepatu bot, sandal, lan sepatu liyane kanggo njero ruangan diwasa lan bocah.
    4.Jangka Pembayaran:
    Kanggo biaya sampel & barang, sampeyan bisa ngirim menyang akun Paypal.
    Kanggo pesenan normal, kita nampa setoran T / T 30%, saldo sing dibayar kanggo salinan B / L.
    5. Suwene wektu kanggo nggawe conto:
    7-10 dina yen nggawe conto anyar kanggo sampeyan.
    Yen sampeyan mung milih sampel sing wis ana, kita bisa ngirim conto ing dina sabanjure.
    6. wektu pimpinan:
    35-45 dina, gumantung karo jumlah lan produk kasebut.

    1. Rega Kompetitif
    Kita duwe departemen tuku profesional kanggo ngawasi pasar kapan wae. Kanggo mesthekake yen kita bisa entuk rega paling apik kanggo materi kasebut.
    2. Kualitas Tinggi
    Tim QC kanthi rong shift, sing bisa ngontrol kualitas kanthi ketat.
    3. Staff Desain Profesional
    Kita nggunakake desain ODM / OEM. Desainer kita bisa mbantu sampeyan ngrampungake kabeh masalah. Sampeyan mung ngerti ide desain sampeyan ora apa-apa.
    Kemasan & Pengiriman:
    Siji pasangan ing siji Polybage, 12/18/24 pasang ing siji karton
    Kita bisa nyuplai lanyap, gantungan lan kothak warna kanggo dikemas, yen sampeyan duwe panjaluk khusus, cukup.