Warta

  • Online Canton Fair bolsters domestic and foreign trade

    Canton Fair Online nggawe perdagangan domestik lan manca

    Tampilan Komplek Pameran Impor lan Ekspor China ing Guangzhou, ibukutha provinsi Guangdong China Selatan, tanggal 14 Juni [Foto / China Daily] Pameran Impor lan Ekspor China kaping 128, uga dikenal minangka Pameran Canton, nggawe sandhangan 24 Okt karo para pembeli saka 226 negara lan ...
    Waca liyane
  • B-LAND

    B-TANAH

    Sugeng rawuh kanca asing sing teka ing endi wae kanggo ngunjungi lan sinau ing pabrik B-LAND 2019 Musim Panas, CEO SIMON WU dadi ketua kajian kasebut;
    Waca liyane
  • Bangladesh shoe factory

    Pabrik sepatu Bangladesh

    Ngrayakake kanthi apik pabrik CEO Nanchang b-land Simon Wu ing Bangladesh ketemu mitra penting ing 2019! Loro-lorone duwe pengalaman sugih ing industri alas kaki lan entuk kesepakatan sing dhuwur babagan arah pangembangan lan konsep kerjasama. Muga-muga Nanchang b-land bakal berkembang ...
    Waca liyane