Pabrik sepatu Bangladesh

Ngrayakake kanthi apik pabrik CEO Nanchang b-land Simon Wu ing Bangladesh ketemu mitra penting ing 2019! Loro-lorone duwe pengalaman sugih ing industri alas kaki lan entuk kesepakatan sing dhuwur babagan arah pangembangan lan konsep kerjasama. Muga-muga N-Nanchang b-land bakal berkembang luwih apik lan luwih apik!
news (1) news (2)

news (3) news (4)

news (5) news (6)

news (7)


Wektu kiriman: Mar-03-2021