B-TANAH

Sugeng rawuh kanca asing sing teka ing endi wae kanggo ngunjungi lan sinau ing pabrik B-LAND 2019 Musim Panas, CEO SIMON WU dadi ketua kajian kasebut;

blant (1) blant (2) blant (3) blant (4) blant (5)


Wektu kiriman: Mar-03-2021