Canton Fair Online nggawe perdagangan domestik lan manca

tert
Pemandangan Komplek Pameran Impor lan Ekspor China ing Guangzhou, ibukutha provinsi Guangdong China Selatan, tanggal 14 Juni [Foto / China Daily]
Pameran Impor lan Ekspor China kaping 128, uga dikenal minangka Canton Fair, nggawa tirai tanggal 24 Oktober karo para pembeli saka 226 negara lan wilayah sing melu acara taun iki. Sekitar 26.000 peserta pameran nampilake luwih saka 2.47 yuta pameran sajrone acara 10 dina, narik total kunjungan udakara 7,9 yuta menyang balai pameran online, miturut laporan People's Daily.
Sesi Canton Fair iki, nampilake acara online lan offline, nampilake vitalitas lan ketahanan perdagangan luar negeri China, ujare Xu Bing, juru bicara Pameran Canton, sing ujar manawa pameran kasebut wis dadi platform penting kanggo nambah ketahanan ekonomi China, amarga negara kasebut nggawe pola pangembangan "sirkulasi ganda".
Xu, sing uga wakil direktur Pusat Perdagangan Luar Negeri China, ujar manawa kedadeyan dagang kasebut mbantu nguatake perdagangan ing pasar domestik lan internasional lan nyadari pembangunan berkelanjutan kanggo perusahaan.
Contone, Canton Fair menehi cap "sales domestic" ing kaca-kaca online perusahaan ekspor sing pengin ningkatake penjualan domestik ing acara kasebut lan mbantu para penjual lan pembeli sing cocog, tambah Xu.
"Kita mlebu kesepakatan domestik udakara 70 yuta yuan ($ 10,48 yuta) ing acara taun iki, trobosan ing pasar domestik," ujare He Wei, eksekutif ing China Electronics Zhuhai Co Ltd, sing yakin keseimbangan antara perdagangan domestik lan asing iku kunci supaya perusahaan nolak risiko lan kesempatan penting kanggo transformasi.
"Kita menehi label kabeh 56 peralatan pawon sing dipamerake ing platform online Canton Fair minangka 'penjualan domestik', lan narik kawigatene selusin pembeli domestik saben dina sajrone pameran," ujare Zhang Fuwen, manajer penjualan Alat Listrik Liantek (Shenzhen). Co, Ltd, nambah manawa perusahaan kanthi bertahap nutul pasar domestik.
Acara promosi perdagangan uga dianakake sajrone Canton Fair sing kaping 128, nawakake platform jodhom lan narik luwih saka 40 peserta pameran lan 100 pembeli domestik.
Wen Zhongliang, wakil sekretaris jenderal Pameran Canton lan wakil direktur Pusat Perdagangan Luar Negeri China, ujar Pameran Canton, kanthi sejarah 63 taun, wis nggabungake akeh pemasok berkualitas tinggi sing nulungi para peserta pameran ing manca negara kasebut. dodolan perdagangan lan domestik.


Wektu kiriman: Mar-03-2021