Sepatu Kulit Wms Nyaman Slipper Wulu Fuax

Katrangan singkat:

Model NO.omongBLM0411B
Werna : TAN / NAVY LAIN-LAIN
Toe: Babak
Mangsa : Autumn, Spring, Winter
Ukuran : Womens Us6-11 #
Merek dagang : B-LAND utawa liyane
Paket Transportasi: Karton
Spesifikasi: UPPER KOPI
Asal : China
Pelabuhan: Shanghai / Ningbo
Pengepakan: 1pr / polybag; j-hook / shoebox
Karton: 6/12 / 18prs saben karton.
Kode HS : 6403990090
Jinis Tutup: Slip-On


Detail Produk

FAQ

Layanan Kita

Tag Produk

Rincian Cepet: Min. Pesenan / Referensi Rega FOB
2.000 Pasangan US $ 6.85-7.85 / Pasang
Pelabuhan: Shanghai, China
Kapasitas Produksi: 20, 000prs / Wulan
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T,
Gaya: Moccasin, loafers,
Outsole: TPR
Ndhuwur: Sapi Sapi
Heel: TPR
Sol: Lapisan Wulu Plaid / Lapisan Wulu Faux Kualitas Tinggi
Lapisan: Lapisan Wulu Plaid / Lapisan Wulu Faux Kualitas Tinggi
dekorasi Renda busur kulit ing vamp

Katrangan Produk
Moccasin wanita kita dibangun kanggo sandal moccasin modis lan nyaman sing mesthi bisa dikirim saben dina. Dirancang kanggo kenyamanan, midsole Foam Seger mbantu nyepetake sikil ing sikil, nalika umpluk ndhuwur-responsif nggawe pengalaman sing lembut lan lembut sing ora matesi kerja, sikil sampeyan bakal matur nuwun amarga wis nganggo sepatu iki
Tindakake tingkat kenyamanan maksimal ing omah utawa kantor. Umpluk EVA sing entheng ing tengahe lan tumit mbantu menehi kenyamanan mewah, nggawe sandal pria kasebut dadi pilihan utama sawise olahraga utawa nalika santai nalika lengganan. Gaya slip-on nyedhiyakake gampang kanggo nyandhang nalika desain klasik lan warna nambah gaya alus kanggo tampilan santai sampeyan.

● kompresi midsole cetakan
● Kulit ndhuwur
● Outsole sing ora menehi tandha
● Properti outsole tahan slip dites kanggo nyedhiyakake daya tarik sing unggul ing macem-macem kahanan permukaan

Kirim & Pembayaran:

Sample Wektu 7-15 dina
Wektu Utama 35-45 dina
FOB Pelabuhan SHANGHAI / NINGBO
Bayaran T / T, L / C Delengen,

Babagan kita:
Tujuan utama yaiku nawakake sesambungan karo perusahaan sing serius lan tanggung jawab, menehi perhatian khusus kanggo kabeh wong kanggo Cowsuede Sandal Moccasin, Kabeh rega gumantung karo jumlah pesanan sampeyan; uga nawakake panyedhiya OEM sing apik kanggo macem-macem merek terkenal.
Kita ngetutake karir lan gegayuhan para generasi tuwa, lan kita kepengin banget mbukak prospek anyar ing bidang iki, Kita negesake "Integritas, Profesi, Kerja Sama Win-Win", amarga kita duwe cadangan sing kuat, yaiku mitra sing apik karo garis manufaktur sing maju, kekuwatan teknis sing akeh, sistem inspeksi standar lan kapasitas produksi sing apik.

ytruyt (1) ytruyt (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan Perusahaan Perdagangan utawa pabrikan?
    A: Kita minangka pabrik lan perusahaan dagang
    2. Apa pasar utama sampeyan?
    A: Umume Eropa lan Amerika, banjur Afrika Selatan lan Asia Tenggara.
    3. Apa produk utama sampeyan, lan apa sampeyan nindakake liya?
    A: Kita duwe spesialisasi sandal, moccasin, sepatu bot, sandal, lan sepatu liyane kanggo njero ruangan diwasa lan bocah.
    4.Jangka Pembayaran:
    Kanggo biaya sampel & barang, sampeyan bisa ngirim menyang akun Paypal.
    Kanggo pesenan normal, kita nampa setoran T / T 30%, saldo sing dibayar kanggo salinan B / L.
    5. Suwene wektu kanggo nggawe conto:
    7-10 dina yen nggawe conto anyar kanggo sampeyan.
    Yen sampeyan mung milih sampel sing wis ana, kita bisa ngirim conto ing dina sabanjure.
    6. wektu pimpinan:
    35-45 dina, gumantung karo jumlah lan produk kasebut.

    1. Rega Kompetitif
    Kita duwe departemen tuku profesional kanggo ngawasi pasar kapan wae. Kanggo mesthekake yen kita bisa entuk rega paling apik kanggo materi kasebut.
    2. Kualitas Tinggi
    Tim QC kanthi rong shift, sing bisa ngontrol kualitas kanthi ketat.
    3. Staff Desain Profesional
    Kita nggunakake desain ODM / OEM. Desainer kita bisa mbantu sampeyan ngrampungake kabeh masalah. Sampeyan mung ngerti ide desain sampeyan ora apa-apa.
    Kemasan & Pengiriman:
    Siji pasangan ing siji Polybage, 12/18/24 pasang ing siji karton
    Kita bisa nyuplai lanyap, gantungan lan kothak warna kanggo dikemas, yen sampeyan duwe panjaluk khusus, cukup.