Slipper Wanita Mikrouede Moccasin nganggo Pita Gandhewo

Katrangan singkat:

Model NO. mbayarBLM16050
Werna : TAN / NAVY LAIN-LAIN
Toe: Babak
Mangsa : Autumn, Spring, Winter
Ukuran : Womens Us6-11 #
Merek dagang : B-LAND utawa liyane
Paket Transportasi: Karton
Spesifikasi: UPPER KOPI
Asal : China
Pelabuhan: Shanghai / Ningbo
Pengepakan: 1pr / polybag; j-hook / shoebox
Karton: 6/12 / 18prs saben karton.
Kode HS : 6403990090
Jinis Tutup: Slip-On


Detail Produk

FAQ

Layanan Kita

Tag Produk

Moccasin wanita kita dibangun kanggo sandal moccasin modis lan nyaman sing mesthi bisa dikirim saben dina. Dirancang kanggo kenyamanan, midsole Foam alus mbantu nyedhiyakake sikil sing mewah, nalika busa amben ndhuwur sing responsif nggawe pengalaman alus lan lembut sing ora matesi kerja, sikil sampeyan bakal matur nuwun amarga wis nganggo sepatu iki.
Lapisan Wulu Plush-Kaya Wulu Ultra-Lembut: Sandal desain slip-on gampang, bebarengan karo lapisan bulu domba alus sing digawe saka manungsa sing nutupi sikil sampeyan kanthi apik lan menehi kenyamanan.
Tali Karet Tahan Lama & Anti-Selip: Tali karet bobot entheng lan awet ndadekake sandal suede mikro sing sampurna kanggo panggunaan kulawarga njero ruangan lan ruangan. Outsole anti-slip ngidini mlaku kanthi rame ing kamar turu. Saben langkah sampeyan bakal dadi luwih stabil kanthi tekstur tahan slip ing sisih ngisor.
Insole Foam Memori Kapadhetan Dhuwur: Sandal mikro ndhuwur lan sandal mburi ora dilapisi busa memori kanthi kapadhetan sing bisa nggawe sikil sampeyan lan njaga bentuk kasebut.
Pilihan Gaya & Warna: Sandal gaya datar iki uga dirancang kanggo pria kanthi warna sing beda-beda. Kasedhiya ing pilihan Black & Anggur Wanita. Dibangun nganggo bantal bantalan ndhuwur lan dhuwur kaya wulu, sandal iki bisa uga rasane rada santai banjur bakal rada dawa nganti pas karo sing disesuaikan sawise dipakai pirang-pirang.
Gagasan sing Ditampa Standar Dhuwur Ultra: ULTRAIDEAS ngupayakake saben layanan layanan lan produk sing luwih apik saka awal nganti pungkasan. Kanthi desain sing sederhana nanging bahan berkualitas tinggi, sandal kasebut bisa cocog karo busana santai, piyama, jubah lsp.
● Memori ing sikil sikil
● Microfiber ndhuwur
● Lapisan terry / plush
● Karet outsole
● Suede sapi berkualitas tinggi, bisa digawe kanthi warna beda.

po (2)

● Kita bisa nggawe macem-macem bahan lapisan kanggo gaya iki.

po (3)

● Dekorasi busur pita ing vamp.

● Review gambar Produk liyane:

po (1)

Kita minangka sing luwih gedhe tinimbang sepatu. Kita nindakake kanthi bener dening wong lan planet iki. Bareng, kita nganakake pangowahan sing migunani ing komunitas saindenging jagad. Kita terus.

Kirim & Pembayaran:

Sample Wektu 7-15 dina
Wektu Utama 35-45 dina
FOB Pelabuhan SHANGHAI / NINGBO
Bayaran T / T, L / C Delengen,

Babagan kita:
Tujuan utama yaiku nawakake sesambungan karo perusahaan sing serius lan tanggung jawab, menehi perhatian khusus kanggo kabeh wong kanggo Cowsuede Sandal Moccasin, Kabeh rega gumantung karo jumlah pesanan sampeyan; uga nawakake panyedhiya OEM sing apik kanggo macem-macem merek terkenal.
Kita ngetutake karir lan gegayuhan para generasi tuwa, lan kita kepengin banget mbukak prospek anyar ing bidang iki, Kita negesake "Integritas, Profesi, Kerja Sama Win-Win", amarga kita duwe cadangan sing kuat, yaiku mitra sing apik karo garis manufaktur sing maju, kekuwatan teknis sing akeh, sistem inspeksi standar lan kapasitas produksi sing apik.
ytruyt (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan Perusahaan Perdagangan utawa pabrikan?
    A: Kita minangka pabrik lan perusahaan dagang
    2. Apa pasar utama sampeyan?
    A: Umume Eropa lan Amerika, banjur Afrika Selatan lan Asia Tenggara.
    3. Apa produk utama sampeyan, lan apa sampeyan nindakake liya?
    A: Kita duwe spesialisasi sandal, moccasin, sepatu bot, sandal, lan sepatu liyane kanggo njero ruangan diwasa lan bocah.
    4.Jangka Pembayaran:
    Kanggo biaya sampel & barang, sampeyan bisa ngirim menyang akun Paypal.
    Kanggo pesenan normal, kita nampa setoran T / T 30%, saldo sing dibayar kanggo salinan B / L.
    5. Suwene wektu kanggo nggawe conto:
    7-10 dina yen nggawe conto anyar kanggo sampeyan.
    Yen sampeyan mung milih sampel sing wis ana, kita bisa ngirim conto ing dina sabanjure.
    6. wektu pimpinan:
    35-45 dina, gumantung karo jumlah lan produk kasebut.

    1. Rega Kompetitif
    Kita duwe departemen tuku profesional kanggo ngawasi pasar kapan wae. Kanggo mesthekake yen kita bisa entuk rega paling apik kanggo materi kasebut.
    2. Kualitas Tinggi
    Tim QC kanthi rong shift, sing bisa ngontrol kualitas kanthi ketat.
    3. Staff Desain Profesional
    Kita nggunakake desain ODM / OEM. Desainer kita bisa mbantu sampeyan ngrampungake kabeh masalah. Sampeyan mung ngerti ide desain sampeyan ora apa-apa.
    Kemasan & Pengiriman:
    Siji pasangan ing siji Polybage, 12/18/24 pasang ing siji karton
    Kita bisa nyuplai lanyap, gantungan lan kothak warna kanggo dikemas, yen sampeyan duwe panjaluk khusus, cukup.